Breaking: ismét rács mögött Zuschlag János! – így indította a Blikk.hu szerdán negyed hatkor egyik cikkét. Zuschlag János, egykori szocialista képviselőt, aki 2013-ban szabadult hat és fél éves börtönbüntetéséből, így újra rács mögé juttatták.

A Kiskunhír.hu értesülései szerint Zuschlag ellen, aki néhány éve szabadult hat és fél év börtönből, most a NAV Dél-Alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatósága indított eljárást. Úgy tudni, hogy a volt politikus ellen tiltott adatszerzés büntette miatt indult eljárás.

Az egykori politikust január 30-án vették őrizetbe, Kecskeméten várja, hogy az előzetes letartóztatása ügyében döntsenek.– írja a Blikk.hu

Ismét rácsok mögé került Zuschlag János, egykori szocialista képviselő – tudta meg a Kiskunhír. Zuschlagot a NAV Dél-Alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatósága küldte rács mögé, de ezt a NAV nyomozók egyelőre még nem publikálták. – pontosítja a felröppent hírt az index cikke.

A halasinfo.hu információi szerint a a nyomozók kedden kora reggel megjelentek az ex-képviselő kiskunhalasi otthonánál is.